Lediga Jobb

Affärsinriktad Ekonomichef till Transtema Network Services AB
Sök senast: 30.09.2018

Transtema Group AB förvärvar Ericssons fältserviceverksamhet i Sverige – LSS – och i samband med förvärvet byter bolaget namn till Transtema Network Services AB. Vi rekryterar vi nu en Ekonomichef till bolaget. LSS bygger och underhåller nätinfrastruktur främst i södra och mellersta Sverige och omsatte under 2017 1 162 Mkr. Tjänsten är belägen på kontoret i Jonsered strax utanför Göteborg.
Läs mer om Transtema Group på: www.transtemagroup.se.

Arbetsbeskrivning
Ekonomichefen har det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi, ingår i ledningsgruppen samt har direkt personalansvar för ca 5 personer. Ekonomichefen rapporterar till VD.

Ekonomichefen utvecklar och supporterar affären genom analyser och uppföljningar av verksamhetens resultat. Du ansvarar för intern kontroll, identifierar risker och möjligheter i verksamheten samt bedömer och utvärderar nya affärsmöjligheter. Du bör ha goda redovisningskunskaper i botten men tjänsten kommer att fokusera på ekonomi- och verksamhetsstyrning, bland annat lönsamhets- och produktivitetsuppföljning samt nyckeltalsanalyser. Ekonomichefen förväntas även vara operativ i verksamheten vad gäller att till exempel stötta och vara kravställande gentemot avdelningschefer i bolaget.

Tjänsten är en nyckelposition på företaget och du förväntas aktivt bidra till företagets strategiska utveckling, främst ur ett finansiellt perspektiv. Du kommer att arbeta affärsnära och ha ett tätt samarbete med både VD och Koncern CFO.

Utbildning
Du som söker tjänsten är civilekonom eller motsvarande med flera års erfarenhet av att arbeta i en ledande position.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en person som är intresserad av verksamhetsnära arbete och som har intresse för att utveckla verksamheten och affären. 

Du är handlingskraftig, proaktiv och kommunikativ med god förmåga att skapa och bibehålla goda kontakter, både internt och externt. Vidare söker vi en självgående, noggrann och strukturerad person med en hög analytisk förmåga.

Transtema Group är en snabbt växande koncern. Därför är det viktigt att du trivs i en miljö där saker händer snabbt, beslut fattas därefter och där processer behöver sättas och justeras löpande.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan (CV och personligt brev) snarast och senast 18-09-30 då vi arbetar med löpande urval. 

Har du frågor kontakta:
Mattias Larrieu [email protected] 0734 166 016

 

Kontakt
Mattias Larrieu, [email protected], 0734166016
Jeanette Liljeblad, [email protected], 0767760190